ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Eυχή-Eλλάδος)

Το κόστος για κάθε tattoo είναι 20€ και αποτελούν εξολοκλήρου δωρεά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την οποία θα λαμβάνεται απόδειξη δωρεάς.
Δυστυχώς όχι. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, δεν μπορούμε να προ-καθορίσουμε τα ραντεβού, αλλά και να εγγυηθούμε ότι θα εξυπηρετηθείτε απαραίτητα στο 3ήμερο της έκθεσης.
Μετά την είσοδό σας, μπορείτε απευθείας να επισκεφθείτε το περίπτερό του Make–A–Wish Ελλάδος και εκεί θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, βάση προσέλευσης. Διευκρινίζεται ξανά ότι λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, δυστυχώς, δεν μπορούμε να προ-καθορίσουμε τα ραντεβού, αλλά και να εγγυηθούμε ότι θα εξυπηρετηθείτε απαραίτητα στο 3ήμερο της έκθεσης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε απευθείας στo 6936649396 (μόνο ημέρες και ώρες έκθεσης), όπου εκπρόσωπος του οργανισμού θα σας ενημερώνει για την αναμονή που υπάρχει. Υπάρχει το ενδεχόμενο, αν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, η λίστα να κλείσει νωρίτερα!

Ευελπιστούμε πως όχι, αλλά είναι πιθανό! Για αυτόν τον λόγο μπορείτε να ενημερωθείτε πριν την προσέλευσή σας στα παραπάνω τηλέφωνα. Σε περίπτωση που η λίστα αναμονής είναι αρκετά μεγάλη για το τριήμερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.
Το κόστος για κάθε tattoo ισούται με μια (επιπλέον του εισιτηρίου) δωρεά 20€. Κατά την άφιξη σας στο περίπτερο Make-A-Wish θα μπείτε σε σειρά προτεραιότητας, βάση προσέλευσης και στόχος μας είναι να εξυπηρετηθείτε όλοι! Προσοχή! Η κράτηση εισιτηρίου δεν αφορά στη λίστα αναμονής στο περίπτερό μας. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, δυστυχώς, δεν μπορούμε να καθορίσουμε ραντεβού που θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε. Είναι πιθανό εάν υπάρχουν πολλές συμμετοχές να μην καταφέρετε να εξυπηρετηθείτε.